Nieuws
polymark Fimas stomerijmachines strijken shirtfinisher macpi

Fimas op bezoek bij Polymark

Donderdag 22 Juli

Na te lange tijd alleen telefonisch en digitaal contact te hebben gehad, vond onze leverancier Fimas het de hoogste tijd om ons bedrijf weer te bezoeken. We zijn uitgebreid geïnformeerd over de laatste nieuwe producten van Fimas en Macpi (het moederbedrijf ) Zo zijn momenteel het volledig in RVS uitgevoerde Fimas OZON cabinet en de nieuwe stoom tunnel van Macpi besproken. Beide producten worden ingezet voor het bestrijden van bacteriën en virussen. Fimas ziet wereldwijd een behoefte an deze machines en zijn dan ook volop dit soort apparatuur aan het uitleveren. Op korte termijn zal er een demonstratie model van het Ozon cabinet in onze showroom te Nieuwegein aanwezig zijn.

primer drogers polymark stomerijtechniek stomerijmachines bowe Primer Boewe

Polymark nu ook Primer dealer

Donderdag 16 Juli

Polymark heeft het leverings programma voor was en droogapparatuur uitgebreid met het merk Primer, Wij zullen dit als huismerk gaan leveren. Deze machines worden in Spanje gefabriceerd volgens de nieuwste technieken. toepasbaar in wasserijen, wassalons, stomerijen (wetcleaning), instellingen, ziekenhuizen enz. Met Primer en Polymark haalt uw kwaliteit in huis om zorgeloos uw productie te kunnen verwerken. 

https://www.polymark.nl/producten/natreinigingsmachines/ 

Nieuwe website Polymark

Donderdag 9 Juli

Met trots melden wij u dat Polymark een nieuwe website heeft. Met deze frisse start kunnen wij u beter informeren over nieuwe machines, regelgeving, documentatie en nieuws binnen onze mooie branche. Wij voorzien de nieuws rubriek regelmatig van nieuwe artikelen om u op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen. Nieuwsgierig geworden? Kijk rustig rond op onze website.

Volg ons ook op facebook en linkedIn om altijd op de hoogte te blijven.

https://www.facebook.com/polymark.nl/

https://www.linkedin.com/company/polymark-nederland

Fimas 379

Vrijdag 10 april

De Fimas strekpop heeft zich alreeds bewezen als een stabiele en robuste machine die in de moderne stomerij niet mag ontbreken. met deze machine wordt een hoge kwaliteit finishing bereikt met minimaal bijkomend strijkwerk.  Wanneer de corona maatregelen afgebouwd zijn en de klanten hun winterkleding hygienisch laten reinigen bij Aqua rette zijn Jan en Lies er klaar voor !!
http://www.stomerij-aquarette.nl/

Machines buiten gebruik 

(25 maart)

In deze periode van winkels dicht klanten die thuis blijven en werk dat uitblijft zijn er bedrijven die het machine park voor langere tijd uit bedrijf nemen.
Het handboek van uw machine kan voorschriften of aanwijzingen bevatten welke opgevolgd zullen moeten worden bij langere stilstand.
Denk hierbij aan b.v. stoomketels, wasmachines en reinigingsmachines.
Bij Böwe reinigingsmachines is het raadzaam om het destilleer uit te koken en schoon te maken en daarna, bij langere tijd buiten gebruik stellen, het deksel van de speldenvanger op een kiertje te zetten.
Wasmachines en drogers met lege trommels achterlaten.
Voor veel stoomketels geldt het advies helemaal leeg spuien en zorgen voor beluchting.
Bij het weer opstarten van de apparatuur dient er aandacht te zijn voor hygiëne .
In stilstaand water kan bacterie groei plaatsvinden.
Controleer hierop en draai eerst een charge zonder belading op hoge temperatuur.
Maak op de machine kenbaar dat deze buiten gebruik is !!

Corona maatregelen

17 maart

Om onze klanten zo goed als mogelijk service te blijven bieden in deze roerige tijden zijn er de volgende maatregelen genomen.
Wij blijven bereikbaar via telefoon 0306060274, soms doorgeschakeld i.v.m. thuiswerkers of via e-mail info@polymark.nl of td@polymark.nl
Onderdelen worden dagelijks verzonden zoals normaal.
We hebben extra voorraad ingekocht waardoor we u de meest voorkomende delen kunnen blijven leveren.
Storingen zullen we vooral via telefoon en remote proberen op te lossen. Alleen in noodgevallen komt er een monteur ter plaatse.
We maken van te voren met de klant afspraken over een bezoek protocol wanneer er een bezoek plaats zal vinden.
Al geplande afspraken voor periodiek onderhoud zullen worden verzet naar een latere datum.
Wettelijke keuringen die datum gebonden zijn proberen we zoveel mogelijk na te komen.
Ons team heeft hygiëne instructies gekregen en zal hiernaar handelen.

Fimas

12 maart

Onze leveranciers zijn veelal familiebedrijven die trots zijn op de producten die ze produceren en willen dit graag aan de hele wereld tonen. Dit vooral via de social media natuurlijk. Het is dan vooral leuk om projecten vanuit alle werelddelen te belichten. Deze keer staat Stomerij Uniek in de schijnwerpers, met een mooie overzichts foto van hun tijdelijke stomerij. Er is door stomerij Uniek gekozen voor de strijk en detacheer apparatuur van Fimas en kledingpersen van Pantex

Meer lezen
Nieuwsoverzicht