machines en systemen voor stomerij / wasserij / kledingbeheer

Advies & Begeleiding

DE ZEKERHEID VAN EEN GOEDE INVESTERING

Bij Polymark geloven wij in maatwerk. Als u wilt investeren in machines voor uw wasserij of stomerij, helpen wij u graag om de juiste keuze te maken en alles goed voor te bereiden.

Inventarisatie van eisen, wensen en mogelijkheden

Wij komen graag bij u langs voor een inventarisatie van de situatie. Wat de beste keuze voor u is, hangt af van allerlei factoren. Tijdens ons eerste gesprek stellen wij u dan ook allerlei vragen. Over uw klanten en hun textiel, maar ook of u een constante aanvoer heeft of pieken kent; hoeveel medewerkers u heeft en hoe groot de beschikbare ruimte is. Natuurlijk brengen wij ook uw eisen en wensen in kaart.

Apparatuurkeuze en vorm van aanschaf

Uit ons brede assortiment maken wij een selectie van apparatuur die bij uw situatie past. Wij adviseren u over de soort en het merk machine. Ook geven wij aan wat ons de beste keuze lijkt: nieuw, tweedehands, koop, lease of huur? Samen maken wij een keuze uit de mogelijkheden.

Voorbereiding op de plaatsing

Straks komen er één of meer machines. Is uw stroomvoorziening daar eigenlijk op voorbereid? Passen de machines door de deur of moet de etalageruit er tijdelijk uit? Wij berekenen wat er nodig is en begeleiden u bij het maken van de voorbereidingen. Zo krijgt u ook een autocad-tekening waarop de juiste plek voor de afvoer staat aangegeven. Met de tekening in de hand, kunt u heel gemakkelijk uw aannemer instrueren.

In welke situatie zit u?
•    Inrichting van een wasserij of stomerij
•    Verhuizen van een wasserij of stomerij
•    Vervanging van bestaande apparatuur
•    Uitbreiding van de capaciteit van uw bedrijf

Neem contact met ons op voor een passend advies.

interesse