machines en systemen voor stomerij / wasserij / kledingbeheer

Nieuws

Maandag 24 juni 2019

Veit

Polymark nu ook dealer van Veit.

Door deze uitbreiding van ons leveringsprogramma bieden we onze  klanten nog meer keuze.  Veit is net als Böwe een Duits kwaliteitsproduct welke wereldwijd bekend staan om de betrouwbaarheid en Duitse degelijkheid. De gehele lijn van elektrische stoomketels en finishing apparatuur voor de stomerijbranche is nu door Polymark leverbaar. Natuurlijk kunt u naast de aankoop van nieuwe apparatuur ook voor onderhoud van uw Veit machines bij ons terecht.


Donderdag 23 mei 2019

Nieuwe stomerij

Een nieuwe warme stomerij  starten?

Tegen de trend in heeft Stomerij Bosboom in Amsterdam hun winkel nu als warme stomerij ingericht.
Om nog betere service te verlenen aan hun klanten is de stomerij ingericht met een Böwe multisolvent machine, Domus wetcleaning set en Fimas boiler, detacheertafel en strekpop. Een Pantex pers maakt de scherpe vouw in de pantalons.
Persoonlijke service, in huis reiniging ( KWL) snelle levertijden en topkwaliteit zorgen ervoor dat de stomerij langs de stadhouderskade het nog drukker heeft dan voorheen.

Dinsdag 30 april 2019

Stomerij Charlie

Stomerij Charlie is weer geopend en volledig in productie. Na de brand is de stomerij helemaal vernieuwd.

Trouwe klanten keren terug naar de gastvrijheid van stomerij Charlie blijkt uit het artikel uit de lokale krant.


Woensdag 24 april 2019

Böwe Black Forrest

Bij Stomerij de Leeuw in Voorburg is er afgelopen week een Böwe multisolvent machine type M30 black forrest in gebruik genomen.
Er is gekozen door de stomerij om met KWL te reinigen, vanwege de goede ervaringen met dit reinigingsmiddel. 
Reacties van de medewerkers over de gebruiksvriendelijkheid en van klanten over de uitstraling van deze machine zijn zeer positief. 


 

Donderdag 4 april 2019

Metalprogetti

Door de installatie van een Metalprogetti kleding conveyor hoeven de medewerkers van stomerij wasserij Ironman in Bussum niet meer te zoeken naar de orders van de klant. De kleding komt nu gewoon naar de medewerker toedraaien. Een kleding conveyor zorgt voor overzicht, een altijd opgeruimde winkel en geeft een professionele uitstraling. Tonio de Beer en zijn team kunnen trots zijn op een hun zeer nette winkel met een moderne uitstraling. Metalprogetti heeft oplossingen voor het winkel bedrijf, regiobedrijven en productie bedrijven.


Vrijdag 8 maart 2019

Metalprogetti

Op dit moment hebben we in onze showroom een compleet werkend uniform beheersysteem staan. De opstelling is uitgevoerd met automatische belading van het systeem en ook de KUA en KIA (uitgifte en iname automaat) zijn beide aanwezig.
In deze opstelling kunnen we een u laten ervaren hoe een dergelijk systeem nu in praktijk functioneerd.
Maak gerust een afspraak om van één van onze specialisten een demonstratie te krijgen.
Ook een uitleg en de mogelijkheden van de bijbehorende software hoort daar natuurlijk bij

Donderdag 25 oktober 2018

Vernieuwing VOS Documenten

Een belangrijk onderwerp in uw werk is de VOS (Vluchtige Organische Stoffen) registratie.
Op verzoek van diverse klanten hebben we onze VOS voorbeeld documenten uitgebreid.
U zult onderaan de documenten een verliesberekening vinden.

Klik hier voor de download pagina.

Maandag 10 september 2018

stoomerette t'Vlak

Stoomerette t' Vlak in Barendrecht heeft afscheid genomen van de per. Na eerst geruime tijd met 1 Böwe machine ervaring opgedaan te hebben met Higlow was nu het moment aangebroken om de andere Per machines vaarwel te zeggen.
Gekozen is om naast de bestaande 25 KG Böwe nog eens twee Böwe machines te plaatsen.
Het zijn multisolvent machines met een laadgewicht van 15 en 30 Kg zodat nu 70 kg reinigings capasiteit gerealiseerd is.
De 15 kg machine zal vooral ingezet worden voor lichte en delicate kledingstukken. De 30 kg machine ook van de premiumline zal ingezet worden voor het zwaardere productie werk. Deze machine is voor een zeer groot gedeelte uitgevoerd in R.V.S, zoals naast de standaard delen ook het tankenblok en het destilleer.
Deze machine heeft 2 rotatie filters waardoor er ook nog erg flexibel met de reinigings programma's kan worden omgegaan.
Zoals elke Böwe van de premiumline zijn er standaard multionderhouds programma's aanwezig waarmee een tijdsbesparing in deze programma's kan worden verkregen.
Vanwege deze installatie kon ook het leidingwerk in dit deel van het bedrijf aangepakt worden zodat stoomerette t' Vlak nu klaar is voor de toekomst.
 

Woensdag 5 september 2018

Bowe Pi 360

Bij Carraibean Laundry service op Bonaire hebben we een nieuwe Böwe PI 360 reinigings machine geleverd en in gebruik gesteld. Deze 18 kg machine heeft het werk van de oude Böwe P300 machine overgenomen.
Carraibian Laundry service verwerkt kleding van het hele eiland van hotels en bedrijven en particulier goed.
De machine is uitgevoerd in de slimline uitvoering wat inhoud dat het destilleer achter de trommel is gesitueerd waardoor we een smalle machine krijgen.
Ook de slimline uitvoering heeft standaard drie tanken en geluidsarme warmtepomp. 

Vrijdag 31 augustus 2018

Böwe MI lijn

Stomerij Wasserij de Ambassade in den Haag heeft een nieuwe Böwe machine.
Na vele jaren met een Böwe Per machine gereinigd te hebben is er nu een nieuwe Böwe Mi360 machine geinstalleerd.
Deze 18 kg multisolvent machine is het nieuwe hart van de stomerij.
De vorige machine heeft vanaf 1992 zijn werk gedaan maar de technische en milieueisen brachten de heer Pieterse tot een investering in een Böwe Multisolvent machine waarin gereinigd zal gaan worden met Sensene.
De Computer met touchscreen en kleuren scherm is zeer eenvoudig te bedienen en overzichtelijk. Door de voorgeprogrammeerde reinigings en onderhouds programma's is de machine breed inzetbaar en gebruiks vriendelijk.
Vanwege de uitvoering van deze machine zijn er voor de gebruiker mogelijkheden om subsidie aan te vragen. 
Dit kan helpen om een beslissing over de aanschaf van een nieuwe machine te maken.