machines en systemen voor stomerij / wasserij / kledingbeheer

Nieuws

Maandag 21 oktober 2019

Augusto by Metalprogetti

In verband met het 50 jarig bestaan van kleding producent Calvin Klein is er bij de Bijenkorf te Amsterdam een hele etalage aan deze mijlpaal besteed. De ontwerper van de etalage heeft ervoor gekozen om de jubileum items bewegend in de etalage te tonen. Wij hebben hiervoor een speciaal metalprogetti systeem geleverd. Door de speciale constructie lijkt het systeem te zweven.
Dit systeem is uit de ranche van de at home systemen die Metalprogetti onder de naam Augusto wereldwijd kan leveren.

Zaterdag 19 oktober 2019

24/7 naar de stomerij

 
In het centrum van Rotterdam is stomerij Centra gevestigd. Deze stomerij onderscheid zich door een luxe uitstraling gecombineerd met de modernste apparatuur.
Zo is er een groot informatie scherm in de winkel waar de laatste mode trends en garderobe systemen op getoont worden. De klanten kunnen 24 uur per dag kleding brengen en ophalen d.m.v. het nieuwe Metalprogetti systeem. Is de order gereed dan krijgt klant, indien gewenst, hiervan bericht bv een e-mail of sms.
Door de uitvoering van het systeem in antraciet en blank gelakt metaal past dit systeem perfect bij de luxe winkel uitstraling.
Verpakken, labelen, sorteren en in en uitgifte gaat volledig automatisch via de zelfbedienings unit maar ook voor de medewerkers achter de toonbank.
Door de mogelijkheid te bieden om te kunnen betalen met payconic loopt stomerij Centra ook hiermee voorop. 
Een stomerij klaar voor de toekomst in uitstraling en techniek.
 
 

Woensdag 21 augustus 2019

open dagen Böwe

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 september organiseert Böwe op hun hoofdvestiging in Sasbach Duitsland open dagen. In de showroom van deze Duitse machine fabrikant staat een selectie van Böwe reinigingsmachines aangesloten om demonstraties te geven.
De machines zijn gevuld met de diverse gangbare reinigingsvloeistoffen zodat de bezoeker zelf kan oordelen over reinigingskracht, look and feel, en geur. Tevens zijn er demonstratie's wetcleaning in de Böwe was en droogapparatuur.
Ook toeleveranciers van finishing apparatuur, reinigingsvloeistoffen, stoomketels en bijkomende zaken zullen aanwezig zijn om de bezoeker te informeren over de laatste ontwikkellingen in de branche.
Een informatief evenement vol inspiratie en mogelijkheid collega's te ontmoeten in het mooie Zwarte Woud.

Vrijdag 26 juli 2019

Stomerij Uniek gaat door!

Samen met Stomerij Uniek gaan we ervoor.

Na de brand bij Stomerij Uniek zijn we aan de slag gegaan om zo snel mogelijk weer te starten.
Samen met Uniek hebben we in razend tempo een nieuwe locatie ingericht met een volledig operationele stomerij.

Uniek heeft gekozen voor Böwe Black Forrest multisolvent machines om goed van start te kunnen gaan.
Deze machines zijn uitgevoerd met de nieuwste generatie computers. Hiermee kunnen we vanuit ons remote service centre de machines uitlezen waarmee we Uniek sneller kunnen helpen bij vragen en storingen.

Maandag 24 juni 2019

Veit

Polymark nu ook dealer van Veit.

Door deze uitbreiding van ons leveringsprogramma bieden we onze  klanten nog meer keuze.  Veit is net als Böwe een Duits kwaliteitsproduct welke wereldwijd bekend staan om de betrouwbaarheid en Duitse degelijkheid. De gehele lijn van elektrische stoomketels en finishing apparatuur voor de stomerijbranche is nu door Polymark leverbaar. Natuurlijk kunt u naast de aankoop van nieuwe apparatuur ook voor onderhoud van uw Veit machines bij ons terecht.


Donderdag 23 mei 2019

Nieuwe stomerij

Een nieuwe warme stomerij  starten?

Tegen de trend in heeft Stomerij Bosboom in Amsterdam hun winkel nu als warme stomerij ingericht.
Om nog betere service te verlenen aan hun klanten is de stomerij ingericht met een Böwe multisolvent machine, Domus wetcleaning set en Fimas boiler, detacheertafel en strekpop. Een Pantex pers maakt de scherpe vouw in de pantalons.
Persoonlijke service, in huis reiniging ( KWL) snelle levertijden en topkwaliteit zorgen ervoor dat de stomerij langs de stadhouderskade het nog drukker heeft dan voorheen.

Dinsdag 30 april 2019

Stomerij Charlie

Stomerij Charlie is weer geopend en volledig in productie. Na de brand is de stomerij helemaal vernieuwd.

Trouwe klanten keren terug naar de gastvrijheid van stomerij Charlie blijkt uit het artikel uit de lokale krant.


Woensdag 24 april 2019

Böwe Black Forrest

Bij Stomerij de Leeuw in Voorburg is er afgelopen week een Böwe multisolvent machine type M30 black forrest in gebruik genomen.
Er is gekozen door de stomerij om met KWL te reinigen, vanwege de goede ervaringen met dit reinigingsmiddel. 
Reacties van de medewerkers over de gebruiksvriendelijkheid en van klanten over de uitstraling van deze machine zijn zeer positief. 


 

Donderdag 4 april 2019

Metalprogetti

Door de installatie van een Metalprogetti kleding conveyor hoeven de medewerkers van stomerij wasserij Ironman in Bussum niet meer te zoeken naar de orders van de klant. De kleding komt nu gewoon naar de medewerker toedraaien. Een kleding conveyor zorgt voor overzicht, een altijd opgeruimde winkel en geeft een professionele uitstraling. Tonio de Beer en zijn team kunnen trots zijn op een hun zeer nette winkel met een moderne uitstraling. Metalprogetti heeft oplossingen voor het winkel bedrijf, regiobedrijven en productie bedrijven.


Donderdag 25 oktober 2018

Vernieuwing VOS Documenten

Een belangrijk onderwerp in uw werk is de VOS (Vluchtige Organische Stoffen) registratie.
Op verzoek van diverse klanten hebben we onze VOS voorbeeld documenten uitgebreid.
U zult onderaan de documenten een verliesberekening vinden.

Klik hier voor de download pagina.