machines en systemen voor stomerij / wasserij / kledingbeheer

Nieuws

Woensdag 21 augustus 2019

open dagen Böwe

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 september organiseert Böwe op hun hoofdvestiging in Sasbach Duitsland open dagen. In de showroom van deze Duitse machine fabrikant staat een selectie van Böwe reinigingsmachines aangesloten om demonstraties te geven.
De machines zijn gevuld met de diverse gangbare reinigingsvloeistoffen zodat de bezoeker zelf kan oordelen over reinigingskracht, look and feel, en geur. Tevens zijn er demonstratie's wetcleaning in de Böwe was en droogapparatuur.
Ook toeleveranciers van finishing apparatuur, reinigingsvloeistoffen, stoomketels en bijkomende zaken zullen aanwezig zijn om de bezoeker te informeren over de laatste ontwikkellingen in de branche.
Een informatief evenement vol inspiratie en mogelijkheid collega's te ontmoeten in het mooie Zwarte Woud.

Vrijdag 26 juli 2019

Stomerij Uniek gaat door!

Samen met Stomerij Uniek gaan we ervoor.

Na de brand bij Stomerij Uniek zijn we aan de slag gegaan om zo snel mogelijk weer te starten.
Samen met Uniek hebben we in razend tempo een nieuwe locatie ingericht met een volledig operationele stomerij.

Uniek heeft gekozen voor Böwe Black Forrest multisolvent machines om goed van start te kunnen gaan.
Deze machines zijn uitgevoerd met de nieuwste generatie computers. Hiermee kunnen we vanuit ons remote service centre de machines uitlezen waarmee we Uniek sneller kunnen helpen bij vragen en storingen.

Maandag 24 juni 2019

Veit

Polymark nu ook dealer van Veit.

Door deze uitbreiding van ons leveringsprogramma bieden we onze  klanten nog meer keuze.  Veit is net als Böwe een Duits kwaliteitsproduct welke wereldwijd bekend staan om de betrouwbaarheid en Duitse degelijkheid. De gehele lijn van elektrische stoomketels en finishing apparatuur voor de stomerijbranche is nu door Polymark leverbaar. Natuurlijk kunt u naast de aankoop van nieuwe apparatuur ook voor onderhoud van uw Veit machines bij ons terecht.


Donderdag 23 mei 2019

Nieuwe stomerij

Een nieuwe warme stomerij  starten?

Tegen de trend in heeft Stomerij Bosboom in Amsterdam hun winkel nu als warme stomerij ingericht.
Om nog betere service te verlenen aan hun klanten is de stomerij ingericht met een Böwe multisolvent machine, Domus wetcleaning set en Fimas boiler, detacheertafel en strekpop. Een Pantex pers maakt de scherpe vouw in de pantalons.
Persoonlijke service, in huis reiniging ( KWL) snelle levertijden en topkwaliteit zorgen ervoor dat de stomerij langs de stadhouderskade het nog drukker heeft dan voorheen.

Dinsdag 30 april 2019

Stomerij Charlie

Stomerij Charlie is weer geopend en volledig in productie. Na de brand is de stomerij helemaal vernieuwd.

Trouwe klanten keren terug naar de gastvrijheid van stomerij Charlie blijkt uit het artikel uit de lokale krant.


Woensdag 24 april 2019

Böwe Black Forrest

Bij Stomerij de Leeuw in Voorburg is er afgelopen week een Böwe multisolvent machine type M30 black forrest in gebruik genomen.
Er is gekozen door de stomerij om met KWL te reinigen, vanwege de goede ervaringen met dit reinigingsmiddel. 
Reacties van de medewerkers over de gebruiksvriendelijkheid en van klanten over de uitstraling van deze machine zijn zeer positief. 


 

Donderdag 4 april 2019

Metalprogetti

Door de installatie van een Metalprogetti kleding conveyor hoeven de medewerkers van stomerij wasserij Ironman in Bussum niet meer te zoeken naar de orders van de klant. De kleding komt nu gewoon naar de medewerker toedraaien. Een kleding conveyor zorgt voor overzicht, een altijd opgeruimde winkel en geeft een professionele uitstraling. Tonio de Beer en zijn team kunnen trots zijn op een hun zeer nette winkel met een moderne uitstraling. Metalprogetti heeft oplossingen voor het winkel bedrijf, regiobedrijven en productie bedrijven.


Donderdag 25 oktober 2018

Vernieuwing VOS Documenten

Een belangrijk onderwerp in uw werk is de VOS (Vluchtige Organische Stoffen) registratie.
Op verzoek van diverse klanten hebben we onze VOS voorbeeld documenten uitgebreid.
U zult onderaan de documenten een verliesberekening vinden.

Klik hier voor de download pagina.

Maandag 10 september 2018

stoomerette t'Vlak

Stoomerette t' Vlak in Barendrecht heeft afscheid genomen van de per. Na eerst geruime tijd met 1 Böwe machine ervaring opgedaan te hebben met Higlow was nu het moment aangebroken om de andere Per machines vaarwel te zeggen.
Gekozen is om naast de bestaande 25 KG Böwe nog eens twee Böwe machines te plaatsen.
Het zijn multisolvent machines met een laadgewicht van 15 en 30 Kg zodat nu 70 kg reinigings capasiteit gerealiseerd is.
De 15 kg machine zal vooral ingezet worden voor lichte en delicate kledingstukken. De 30 kg machine ook van de premiumline zal ingezet worden voor het zwaardere productie werk. Deze machine is voor een zeer groot gedeelte uitgevoerd in R.V.S, zoals naast de standaard delen ook het tankenblok en het destilleer.
Deze machine heeft 2 rotatie filters waardoor er ook nog erg flexibel met de reinigings programma's kan worden omgegaan.
Zoals elke Böwe van de premiumline zijn er standaard multionderhouds programma's aanwezig waarmee een tijdsbesparing in deze programma's kan worden verkregen.
Vanwege deze installatie kon ook het leidingwerk in dit deel van het bedrijf aangepakt worden zodat stoomerette t' Vlak nu klaar is voor de toekomst.
 

Woensdag 5 september 2018

Bowe Pi 360

Bij Carraibean Laundry service op Bonaire hebben we een nieuwe Böwe PI 360 reinigings machine geleverd en in gebruik gesteld. Deze 18 kg machine heeft het werk van de oude Böwe P300 machine overgenomen.
Carraibian Laundry service verwerkt kleding van het hele eiland van hotels en bedrijven en particulier goed.
De machine is uitgevoerd in de slimline uitvoering wat inhoud dat het destilleer achter de trommel is gesitueerd waardoor we een smalle machine krijgen.
Ook de slimline uitvoering heeft standaard drie tanken en geluidsarme warmtepomp.