Food

Bent u verantwoordelijk voor textiel- en/of uniformbeheer in een slagerij, bakkerij, foodproductiebedrijf of supermarkt? Dan wilt u kunnen vertrouwen op goede prestaties van uw machinepark of apparatuur. Polymark staat u graag bij als het gaat om machines en systemen voor textielreiniging en uniformbeheer. Wij verkopen, verhuren én onderhouden nieuwe en gebruikte apparatuur van gerenommeerde merken, zoals:

Bedrijfswensen op maat

Met ‘onze’ reinigingsmachines heeft u altijd schoon textiel. Met het automatisch inname- en uitgifte uniformsysteem hebben uw medewerkers 24/7 een schoon uniform ter beschikking, op maat en volgens afgestemde bedrijfswensen. Ieder kledingstuk is gedurende het gehele proces te volgen, waarmee u voldoet aan de eisen van voedselveiligheidscertificaten. Bovendien bespaart u hiermee kosten, er is minder ruimte én minder kleding nodig.

Nieuwsgierig?

Wij gaan graag met u in gesprek over de ideale oplossing voor uw foodbedrijf. Polymark levert namelijk niet alleen de machines en systemen, wij geven u ook advies op maat op uw locatie. Verder voeren wij uw periodiek onderhoud uit. Zo zorgen wij voor rust en efficiency én schoon textiel en kleding. U heeft er geen omkijken meer naar.