Installatie en Onderhoud

Installatie van machines

Als u een nieuwe machine aanschaft en laat plaatsen, zal deze ook aangesloten en in bedrijf gesteld moeten worden. Wij verzorgen dit uiteraard voor u. In onze werkplaats bereiden we deze plaatsing al goed voor om een zo vlekkeloze installatie te kunnen garanderen.

Daarbij kunnen wij nog meer voor u regelen:

  • het aanleggen of vernieuwen van een centraal leidingnet.
    Wij hebben hier veel ervaring mee en geven u niet alleen concreet advies maar verzorgen ook de daadwerkelijke aanleg.
  • Het transport. Polymark werkt met vaste partners die gespecialiseerd zijn in het transporteren en plaatsen van machines. Ook wanneer er een laadkraan of heftruck nodig is. Die nemen we direct mee.

Onderhoud

Periodiek onderhoud van machines is van groot belang om zorgeloos te blijven produceren. Onze servicedienst verzorgt dit onderhoud graag voor u. Zij zijn eigen met de door ons geleverde machines, kennen de benodigde service-handelingen per merk en weten aan welke vereisten iedere machine moet voldoen.

Weet u dat in ons magazijn de meeste onderdelen direct beschikbaar zijn, zodat onze technische dienst het onderhoud en reparaties snel kan verzorgen? Ook hebben wij meerdere machines op voorraad. Verbruiksartikelen zoals strijkijzers, bekledingen, stoomslangen en meer kunt u bij ons bestellen en eventueel zelf vervangen.

Bent u geïnteresseerd in een onderdeel, artikel of machine voor uw textielreiniging of kledingbeheer? Bel of mail ons voor 15.00 uur en wij sturen de onderdelen dezelfde dag nog op.
Al onze pakketten worden verzonden met UPS, u kunt uw bestelling volgen via track & trace.