Referenties

Klanten vertellen

Bij Polymark slaan wij onszelf niet graag op de borst. Eén ding durven wij wel te stellen: wij leveren de beste kwaliteit machines die er zijn.

U hoeft ons niet op ons woord te geloven. Leest u vooral wat onze klanten over ons zeggen:

Uniek Textielservice

“De samenwerking tussen Uniek Textielservice en Polymark gaat veel jaren terug. Mijn vader kocht al textielreinigingsmachines bij hen toen het bedrijf nog in de kinderschoenen stond. Hij richtte onze stomerij in 1957 op. Ik nam deze in 1993 over. Door de jaren heen hebben we meerdere investeringen bij Polymark gedaan. Aankopen als chemisch reinigingsmachines, warmtepompdrogers, shirtfinishers en broekenpersen.
Waarom we vertrouwen hebben in de machines van Polymark? Omdat het goed en degelijk materiaal is. Daarbij krijgen we altijd open en eerlijk advies. Ik weet wat ik aan Polymark en hun medewerkers heb. 


Vorig jaar hebben zij mij letterlijk en figuurlijk uit de brand geholpen. Ons bedrijfspand brandde volledig uit. Polymark heeft toen de inrichting van ons tijdelijke pand voor haar rekening genomen. Van a tot z verzorgd. Nu we gaan verhuizen heb ik deze vraag weer bij hen neergelegd. Zij hebben onze nieuwe locatie ingetekend, berekend, een voorstel voor plaatsing gedaan en advies gegeven. Deze samenwerking geeft vertrouwen voor nu en de toekomst.”

Leon van Roosmalen

De Roosendaalse Stomerij

“Waarom ik klant ben bij Polymark?”, vraagt Okke Lemmens, van De Roosendaalse Stomerij. “Omdat zij het merk Böwe voert. Om die reden werd ik 12,5 jaar geleden klant. Dat ik nog steeds klant ben, komt overigens door hun goede service. Ik betrek al mijn apparatuur van Polymark, van reinigingsmachine tot strijkapparaat, van stoomketel tot conveyor.

Als daar iets mee is, dan lost het vakbekwame personeel het probleem snel op. Bij Polymark doen ze er alles aan om hun afnemers tevreden te houden. Daardoor voel ik me een gewaardeerde klant.”