Advies & Begeleiding

De zekerheid van een goede investering

Bij Polymark geloven wij in maatwerk. Als u wilt investeren in machines of systemen voor uw bedrijf, dan helpen wij u graag om de juiste keuze te maken en alles goed voor te bereiden.

Inventarisatie van eisen, wensen en mogelijkheden

Wij komen bij u langs voor een inventarisatie van de situatie. Wat de beste keuze voor u is, hangt af van allerlei factoren. Tijdens deze gesprekken brengen we alle facetten ter sprake om een compleet beeld te krijgen van de eisen waaraan een machine of installatie moet voldoen. Vanzelfsprekend brengen wij ook uw wensen m.b.t. textielreiniging en/of -beheer in kaart.

Apparatuurkeuze

Uit ons brede assortiment maken wij met u een selectie van apparatuur die bij uw situatie past. Wij adviseren u over de soort en het merk machine. Samen maken wij een keuze uit de mogelijkheden.

Voorbereiding op plaatsing
Wij bereiden de plaatsing en installatie gedegen voor. Belangrijk is de bereikbaarheid tot de plek van installatie. Aansluitvoorzieningen als elektra, water toe en afvoer, data et cetera nemen wij allemaal mee in de voorbereiding.

Levering en installatie

Als de voorbereiding gedaan is, leveren we de machine of het systeem bij u af en wordt de installatie verzorgd. Wij gaan niet weg totdat deze goed werkt. Polymark wil er zeker van zijn dat u aan de slag kunt. Voor grotere projecten, bij levering en installatie van meerdere machines of systemen, is één van onze projectleiders het vaste aanspreekpunt voor klant en betrokken aannemers.
Heeft u vragen? Wij beantwoorden deze graag.