Kwaliteitsleverancier!

Als wasserij/wassalon, stomerij, hotel, zorgcentrum, ziekenhuis, hotel, (food)bedrijf of supermarkt bent u afhankelijk van de goede prestaties van uw machinepark of apparatuur. Daarom is het van belang te investeren in betrouwbare kwaliteitsapparatuur en onderhoud. Wij helpen u hierbij graag. Polymark staat bij haar klanten bekend om de kwaliteit van de geleverde producten en diensten. Zowel in textielreiniging als kledingbeheer. Wilt u ook op onze inzet kunnen vertrouwen?

Kwaliteitsmerken, nieuw en gebruikt

Wij verkopen en verhuren nieuwe en gebruikte apparatuur van gerenommeerde merken, zoals:

  • Reinigingsmachines van het oerdegelijke Duitse merk Böwe.
  • Afwerkapparatuur van Pantex, Camptel, Fimas.
  • Natreinigings-systemen van Primer, Domus en Böwe.
  • Natwasmachines van Primer, Domus en Böwe.
  • Transportsystemen en conveyors van Metalprogetti.
  • Inpakapparatuur van Metalprogetti en Hawo.

U kunt op ons rekenen

Polymark levert niet alleen machines, wij geven u ook advies op maat, op uw locatie. Verder voeren wij periodiek onderhoud uit, milieumetingen en koelgassen keuringen. Vanuit onze historie als fabrikant van kwaliteitsapparatuur, hebben wij een zeer goed opgeleide servicedienst. Het spreekt voor zich dat in onze storingsdienst ook F-gassen-gecertificeerde monteurs werken, die weten hoe ze met koudemiddelen moeten omgaan.
Eén van onze trouwste klanten, een stomerij die al 30 jaar apparatuur bij ons afneemt, zegt het zo: “Polymark is niet de goedkoopste, maar wel de betrouwbaarste!”

Wilt u ook klant van Polymark worden? Klik op onderstaande button en bel ons!