Vacatures / Stage

Polymark is leverancier van toonaangevende merken reiniging, was-/droog- en strijkapparatuur voor de professionele stomerij en wasserij. Daarbij leveren wij state of the art kleding transport- en sorteersystemen tot en met 24-uurs inname- en uitgifte automaten voor de stomerij en voor werkkleding en uniformen.

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s:

Service Monteur

Voor versterking van ons Serviceteam zoeken wij een gemotiveerde en oplossingsgerichte servicemonteur. Als monteur kom je bij ons in aanraking met een scala van technieken zoals: stoomtechniek, pneumatiek, elektrotechniek, koeltechniek, elektronica, plc techniek, het creëren van netwerken en koppelen van klantsoftware met machine software.

Als ambassadeur van Polymark zorg jij voor installatie, service en onderhoud aan de door ons geleverde machines. Met name installatie, service en storingsoplossingen (remote en mechanisch) van de Metalprogetti kleding/uniform- uitgifte en -sorteersystemen. 
Ook adviseer je de klant over onderhoud en preventie.

Wij bieden jou een uitdagende baan met veel verschillende technische uitdagingen. Om deze taken te vervullen krijg je alle benodigde bedrijfsmiddelen en de mogelijkheid om relevante trainingen te volgen.

Hulp Monteur

Heb je interesse in techniek en wil je met veel soorten van techniek in aanraking komen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die we zoeken.  Affiniteit met techniek en enthousiasme vinden wij belangrijk. Interne opleiding en relevante cursussen volgen is mogelijk

Beloning volgt de Cao metaalbewerkingsbedrijf.

Heb je zin om de uitdaging aan te gaan? Neem dan contact op met ons zodat we je verder kunnen informeren.

Stagiaire(s)

Polymark is een erkend KENTEQ-leerbedrijf. Ben jij 3e of 4e jaars student en zoek jij een uitdagende stageplek? Neem contact met ons op, misschien hebben wij deze stage wel voor jou.

Solliciteren?
Spreekt één van onze vacatures jou aan? Bel ons (030-6060274) of stuur een e-mail naar info@polymark.nl. Voor reacties of vragen over de genoemde functies kun je contact opnemen met R. van Vliet.